Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Zinību diena koncertzāles “Latvija” amfiteātrī

. Plkst. 13:00

Zinību dienas afišaOtrdien1. septembrī, koncertzāles “Latvija” amfiteātrī svinēsim Zinību dienu kopā ar Ventspils Bigbendu un dziedātāju Aminatu.

Par rudens tuvošanos vēsta ne tikai dzestrie rīti un dzērvju kāši, bet arī Zinību dienas tuvošanās. Vasaras skaistie piedzīvojumi ir noslēgušies, sākas jauns posms – skolas laiks, kurš ir krāsains un  piepildīts ar pozitīvām emocijām un jaunām zināšanām.

Ikviens interesents 1. septembrī aicināts kopīgi atzīmēt Zinību dienu pie koncertzāles “Latvija”. Plkst. 13.00 amfiteātrī sāksies Ventspils Mūzikas vidusskolas svinīgais pasākums, pēc kura plkst. 14.00 ar labu noskaņojumu un muzikāliem priekšnesumiem jauno mācību gadu palīdzēs iesākt Ventspils Bigbends, bet plkst. 15.00 priecēs komponistes un izpildītājas Aminatas muzikālie sveicieni.

Ieeja pasākumos bez maksas. Tos atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Gan ikdienā, gan pasākuma laikā lūgums ņemt vērā spēkā esošos ierobežojums – ievērot 2 metru distanci, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.