Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Mazie Pilsētas svētki

. Plkst. 11:00

Mazie Pilsētas svētkiSvētdien, 2. augustā, plkst. 11.00 Ventspils Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 Bērnu parkā “Fantāzija” mazākie ventspilnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz dzimšanas dienas svinībām!

Ventspils Bērnu pilsētiņai šogad aprit apaļa jubileja – 20 gadi, savukārt Bērnu parkam “Fantāzija” pilngadības svētki – 18 gadi. Par godu šiem notikumiem, apmeklētājus gaida krāšņs un skanīgs rotaļuzvedums bērniem.

Svētkus kopā ar mazajiem dzimšanas dienas viesiem svinēs “Tutas lietas” varones. Tuta ir auklīte un bērnu draugs, kura stāsta par lietām mums apkārt, skaita skaitāmpantus, pavada laiku laukos un pilsētā, dzied un spēlējas ar bērniem. Viņas pasaules izzināšanas piedzīvojumiem pievienosies draudzene Lapsa, kas vienmēr sev līdzi nes jautrību un mazas, mīļas blēņas. Kopā ar “Tutas lietas” varonēm ikviens pasākuma apmeklētājs aicināts doties līdzi piedzīvojumam, izpriecāties un iztrakoties no sirds.

Dzimšanas dienā neiztikt arī bez muzikālas un jestras dziedāšanas! Ar skanīgām dziesmām šajā reizē klātesošos priecēs popstudijas “Jūras akmentiņi” mazākie dziedātāji, bet lielo svētku ziepju burbuļu atrakciju nodrošinās “Mārtiņa Burbuļi”.

Uz tikšanos Ventspils bērnu pilsētiņu dzimšanas dienu svinībās!

Ieeja bez maksas. Pasākumus atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Gan ikdienā, gan pasākuma laikā lūgums ņemt vērā spēkā esošos ierobežojums – ievērot 2 metru distanci, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.