Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Muzikāla programma bērniem “Apkārt pasaulei”

. Plkst. 11:00

Bērnu pasākumi augustāSvētdien, 23.augustā, plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā “Fantāzija” norisināsies pasākums bērniem “ Apkārt pasaulei”!

Vasaras brīvlaiks tuvojas izskaņai, bet vēlme pēc piedzīvojumiem nav izgaisusi. Sunītis Pluto un viņa draugs Pirāts aicina mazos ventspilniekus un pilsētas viesus doties lieliskā ceļojumā apkārt pasaulei. Abi draugi dalīsies pieredzes stāstos, atcerēsies jautrākos brīžus no ceļojumiem un atgādinās par drošības noteikumiem, kas ir jāievēro visiem, kuri dodas izbraukumā.

Pievienojies! Iesim rotaļās un uzzināsim, ko piedzīvojuši sunītis Pluto un viņa draugs Pirāts.

Programmu “Apkārt pasaulei” vadīs radošā apvienība “Jogitas pasākumi”. Ieeja pasākumos bez maksas. Tos atbalsta Ventspils pilsētas dome.

 

Gan ikdienā, gan pasākuma laikā lūgums ņemt vērā spēkā esošos ierobežojums – ievērot 2 metru distanci, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.