Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Ventspils Pilsētas svētku vakara koncerts

. Plkst. 20:00

Vakara koncerts Reņķa dārzā

Sestdien, 1. augustā, plkst. 20.00 Ventspils Pilsētas svētku aktīvākās dienas noslēgumā Reņķa dārzā izskanēs grupas “Astro’n’out” un Lietuvas mūziķa “Daddy Was A Milkman” koncerts, kas noteikti uzskatāms par šī gada skaļāko notikumu pilsētas koncertdzīvē.

Plkst. 20.00 koncertu iesāks grupa “Astro’n’out”, kura sevi pierādījusi uz Latvijas skatuves jau 15 gadu garumā un dzīvo mūzikā ar Raiņa citāta “Pastāvēs, kas mainīsies” pieeju. Programmā grupas lielākie hiti – “Nē gravitātei”, “Dejot trakāk”, “Tici sev”, “Multivitamīnu multipaka”, “Haosā” un, protams, “Daļa Rīgas”.

No plkst. 21.20 pasākuma apmeklētājus priecēs lietuviešu mūziķis “Daddy Was A Milkman” ar pavadošo grupu. “Daddy Was A Milkman” jeb īstajā vārdā Igns Pocūns (Ignas Pociūnas) ir viens no spilgtākajiem šī brīža Lietuvas popmūziķiem. Latvijas publikai viņš pazīstams pēc singla “Breathe In” un pērn izdotās dziesmas “This is how I Feel”, kas tapa sadarbībā ar grupu “Prāta Vētra”. Lietuviešu mūziķis, kurš vairākkārt uzstājies Latvijā, Ventspilī sniegs gandrīz pusotru stundu garu koncertu.

Programmas kulminācijā klātesošie varēs vērot pēdējo 30 gadu spilgtākos notikumus filmā “Ventspils 700+30” un Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga svētku uzrunas tiešraidi no Lielā laukuma, pēc kuras plkst. 23.00 ventspilniekus un pilsētas viesus priecēs grandioza svētku uguņošana.

Vakaru vada DJ Horens (Riga Reggae, F Art). Biļetes cena – 6 eiro. Tās pieejamas visās “Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv. Bērniem līdz 6 g.v. vecāku klātbūtnē ieeja bez maksas. Ieeja pasākuma teritorijā no plkst. 19.30.

Uz tikšanos koncertā!

Gan pasākuma laikā, gan ikdienā lūgums ņemt vērā spēkā esošos ierobežojums –  ievērot 2 metru distanci. Kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.