Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Sergeja Jeseņina daiļradei veltīts koncerts “Tu nodziedi man to dziesmu…”

. Plkst. 18:00

S. Jeseņina daiļradei veltītā koncerta afišaTrešdien, 30. septembrī, plkst. 18.00 Ventspils Pārventas bibliotēkā uz koncertu “Tu nodziedi man to dziesmu…”, veltītu dzejnieka Sergeja Jeseņina daiļradei mūzikā, aicina Ventspils sieviešu senioru koris “Slavjaņe” un tā mākslinieciskā vadītāja Ilga Buntika.

Koncertprogrammu kuplinās solisti Vjačeslavs Zagoruļko un Marina Mihailova, koncertmeistare Irina Kušnirenko. Programmas vadītājas Valentīna Krasnopjorova un Nellija Kujavska klausītājus iepazīstinās ar dižā krievu dzejnieka S.Jeseņina dzeju, kuru raksturo izteikts lirisms un dvēseliskums. Dzejnieks par sevi ir teicis: “Kā es dzīvoju, tā arī rakstu, jo mana lirika ir liela mīlestība uz Dzimteni, zemi, dabu, māti un sievieti.”

Korim “Slavjaņe” šī jau ir atkārtota atgriešanās pie S.Jeseņina daiļrades, jo muzikālie skaņdarbi ar viņa dzeju tika izdziedāti koncertā 1995. gadā, kurš notika par godu dzejnieka 100 gadei un vēl aizvien dziedātājas atceras pasākumā gūto saviļņojumu un gaišās emocijas.

Koncerta apmeklējums, obligāti uzrādot ieejas karti.

Ieejas kartes var saņemt Ventspils Kultūras centra kasē un Pārventas bibliotēkā no 23.09.2020. plkst.12.00. (Tālr.nr. informācijai 63624796).

Gan ikdienā, gan pasākuma laikā lūgums ņemt vērā spēkā esošos ierobežojums – ievērot 2 metru distanci, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.