Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Rotaļu programma Helovīnu noskaņās

. Plkst. 11:00

Bērnu pilsētiņas oktobra 2020 afišaŠo svētdien, 25. oktobrī, plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā “Fantāzija” pilsētas iedzīvotāji un viesi aicināti apmeklēt rotaļu programmu bērniem Helovīnu noskaņās.

Tuvojas bērnu iemīļotie svētki – Helovīns, tāpēc kopā ar Zvaigžņu burvi mazie ventspilnieki un vecāki aicināti iesaistīties konfekšu radīšanas procesā. Burvis un viņa draudzene Kaķenīte izmēģinās vairākas radošas receptes, kā tikt pie konfektēm. Šo svētku neatņemama sastāvdaļa ir ķirbis, tāpēc viesiem būs iespēja apskatīt vienu no lielākajiem ķirbjiem Ventspils novadā, kā arī izvēlēties masku, kuru katrs varēs izkrāsot un izdekorēt.

Rotaļu programmu Helovīnu noskaņās vadīs radošā apvienība “Pārsteiguma karuselis”.

Ieeja pasākumos bez maksas. Tos atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Gan ikdienā, gan pasākuma laikā lūgums ņemt vērā spēkā esošos ierobežojums – ievērot 2 metru distanci, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.