Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Ventspils teātra 75 gadu jubilejas cikla 1. pasākums – tikšanās ar Uldi Grīnbergu

. Plkst. 19:00

Afiša - VT 75 - tikšanās ar Uldi Grīnbergu

Trešdien, 21. oktobrī, plkst. 19.00 Ventspils kultūras centra lielajā zālē notiks Ventspils teātra 75 gadu jubilejas cikla 1. pasākums, kura viesis būs ilggadējais teātra aktieris un režisors Uldis Grīnbergs. Kopā būs iespēja atskatīties uz Ventspils teātri cauri laikiem no 1945. līdz 1980. gadam.

Par godu zīmīgajai jubilejai, teātra kolektīvs ir izveidojis pasākumu ciklu “Svētki, šodien atkal svētki…”, kura ietvaros katru mēnesi no šā gada oktobra līdz nākošā gada martam notiks viens cikla pasākums, kurā Ventspils teātri būs iespēja iepazīt pa noteiktiem laika posmiem gan no skatuves, gan aizkulišu puses. Uz tikšanos ar Ventspils teātra režisoriem un aktieriem tiek aicināti visi kolektīvā esošie un gadu gaitā spēlējušie aktieri, kā arī citi interesenti un līdzjutēji.

Ventspils teātra režisore Vija Draviņa aicina: “Pabūsim kopā, pakavēsimies atmiņās, atcerēsimies raibos, mīļos, piedzīvojumiem bagātos, jautros un sirsnīgos Ventspils teātra gadus – tik pilnus ar izrādēm, festivāliem, mūsu skatītājiem, aplausiem un vēl un vēl… Uz tikšanos!”

Pasākuma apmeklējums uzrādot ieejas karti. To var saņemt Ventspils Kultūras centra kasē no 09.10.2020. plkst.12.00. (Tālr.nr. informācijai 63624796).

Gan ikdienā, gan pasākuma laikā lūgums ņemt vērā spēkā esošos ierobežojums – ievērot 2 metru distanci, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.