Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Rotaļu programma “Mārtiņdienas jampadracis”

. Plkst. 11:00

Bērnu pilsētiņa novembris 2020Svētdien, 1. novembrī, plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā “Fantāzija”  bērni un vecāki aicināti apmeklēt Mārtiņdienas ieskandināšanas pasākumu “Mārtiņdienas jampadracis”.

Kas dimdēs, kas rībēs pa Ventspils bērnu pilsētiņu? Te sanāks ķekatnieki Mārtiņdienu ieskandināt!

Tuvojoties mūsu tautas svētkiem Mārtiņiem jeb Mārtiņdienai, radošās apvienības “Burziņš” tēli Lācēns un Saimniece aicina mazos ventspilniekus kopā ar vecākiem uz tikšanos bērnu pilsētiņās. Ar izglītojošiem stāstiem par tradīcijām, tautasdziesmām un ticējumiem, kopīgi ieskandināsim tuvojošos svētkus. Apmeklētājiem būs iespēja apskatīt Mārtiņdienas galvenos simbolus – gaiļus, kā arī citus mājputnus no Vārves Mini Zoo “Silkalni”.

Rotaļu programmu “Mārtiņdienas jampadracis ”vadīs radošā apvienība “Burziņš”.

Ieeja pasākumos bez maksas. Tos atbalsta Ventspils pilsētas dome.

 

Gan ikdienā, gan pasākuma laikā lūgums ņemt vērā spēkā esošos ierobežojums – ievērot 2 metru distanci, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.