Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Lāzeru un gaismu izrāde “Ventspils skan”

. Plkst. 23:00

Lai padarītu siltos vasaras vakarus un naksnīgās pastaigas pa Ventspils centru vairāk patīkamas, 30. un 31. jūlijā – divu vakaru garumā būs iespējams baudīt viskrāšņāko gaismu staru un lāzeru grafikas saspēli. Lielais laukums abus vakarus tiks ieskauts lieljaudas starmešu gaismā, bet koncertzāles “Latvija” fasāde atdzīvosies lāzeru grafikas animācijā. Īpaši šim notikumam pilsētas skaņu meklētājs Uldis Cīrulis jeb Dj Monsta būs sagatavojis muzikālo pavadījumu.

Elpu aizraujošais gaismu šovs “Ventspils skan” ilgs aptuveni 10 minūtes un tiks atkārtots vairākkārt no plkst. 23.00 līdz 01.00, tādā veidā nodrošinot iespēju ikvienam sev izdevīgā laikā vērot gaismu un lāzeru stāstus. Tie būs redzami ne vien Lielajā laukumā, bet arī no distances tuvējā apkārtnē.

Koncertzāles “Latvija” fasādes kontūras un elementi tiks izzīmēti ar lāzergrafikas animācijām un debesīs virs Lielā laukuma uzmirdzēs krāšņi lāzeru un gaismu stari, kas kopā ar Dj Monsta īpaši gatavoto muzikālo pavadījumu veidos neaizmirstamas izjūtas.

Lāzeru un gaismu izrāde taps sadarbībā ar uzņēmumu “Artistic”, kas ir vadošais gaismu izrāžu, izgaismotu vides mākslas objektu un muzikālo multimediju strūklaku šovu tehniskais nodrošinātājs Baltijas reģionā.

Vērojot lāzeru un gaismu izrādi, aicinām būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos ierobežojumus un rekomendācijas, lai ierobežotu vīrusa Covid-19 izplatību.