Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Ventspils teātra izrāde “Brīvais pāris”

. Plkst. 19:00

Ventspils Kultūras centra Lielajā zālē Ventspils teātris aicina uz izrādi Dario Fo, Franka Rame “Brīvais pāris”. Antonijas lomā – aktrise Ineta Kalniņa, kura Latvijas amatierteātru iestudējumu skatē “Gada izrāde 2019” ieguva augsto Gada aktrises titulu. Izrādē redzēsim arī aktierus Andri Lasmani un Kasparu Doniņu. Izrādes režisore Vija Draviņa.

Izrāde “Brīvais pāris” ir melnā komēdija, kura rosina pārdomāt vīrieša un sievietes savstarpējās attiecības. Laulība. Mīlestība. Saprašanās… un nesaprašanās. Vai iespējams otru cilvēku pārveidot pēc savas gaumes, savas pasaules izjūtas un izpratnes? Pāraudzināt?… Un kas notiek tālāk?

Izrādes muzikālo noformējumu veidojuši Latvijā zināmie mūziķi – ventspilnieki Edvards Grieze un Roberts Pētersons. Par aktieru tērpiem gādāja kostīmu māksliniece Agnese Sproģe.

Biļetes cena – 3 EUR.

Biļešu iepriekšpārdošana visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, t.sk. Ventspils Kultūras centra kasē (tālr. 63607670) un internetā.

Ierodoties uz izrādi, apmeklētājiem jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, personu apliecinošs dokuments, personalizēta ieejas biļete un jālieto sejas maska.