Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

“Kukaiņu balle” Mātes dienā

Svētdien, 8.maijā plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un 15.00 bērnu parkā “Fantāzija” par godu pasaules sirsnīgākajiem svētkiem norisināsies “Kukaiņu balle”, kuru rīko pasaku tēli – Taurenis un Bite.

Taureņa tēlā iejutīsies pirmskolas attīstības centra “Čība” vadītājs, dārznieks, pedagogs un pasākumu producents Artūrs Romanovs, Bitītes tēlā – tēlotājmākslas, bērnu deju kolektīva un folkloras skolotāja Sarmīte Sedliņa. Personāži ar mūzikas un iztēles palīdzību vedīs mazos pasākuma dalībniekus pa puķu taku, lai saskaitītu punktiņus mārītēm, lidotu kopā ar taureņiem, palīdzētu čaklajām skudriņām un satiktu medus vācējas bites.

Katru gadu maija otrā svētdiena ir svētku diena māmiņām, kuras mūsu dzīvē ienesušas nesavtīgu mīlestību, gādību un sirds siltumu. Iepriecināt savu māmiņu var visdažādākajos veidos – pagatavojot brokastis, pārsteidzot ar ziediem, kartiņu, zīmējumu vai pavadot brīvdienu kopā “Kukaiņu ballē”.

Pasākumu vadīs aģentūra “Burziņš”, atbalsta Ventspils valstspilsētas pašvaldība.

Saudzējiet, mīliet un sargājiet savas māmiņas!