Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Mazuļu salidojums un lācīša slimnīca

Svētdien, 19. jūnijā, no plkst. 11.00 līdz 13.00 Bērnu pilsētiņā darbosies Pekausīša slimnīca un Mazuļu salidojumā tiksies Ventspilī dzimušie bērniņi, viņu vecāki un Dzemdību un ginekoloģijas nodaļas speciālisti.

Bērniņi aicināti līdzi ņemt savu mīļmantiņu, lai speciālisti varētu to izmeklēt Pekausīša slimnīcā. Pasākumā tiks sveikti slimnīcas speciālisti un uzstāsies aktieris Andris Bērziņš!

Mazuļu salidojums

Pēc divu gadu pārtraukuma mazuļu salidojums “Esmu dzimis Ventspilī” atgriežas, lai vecākiem un Ventspilī dzimušajiem bērniņiem būtu iespēja piedzīvot sirsnīgu atkalredzēšanos ar speciālistiem, kas ik dienu palīdz nākt pasaulē bērniņiem Ventspils slimnīcā.

Vēl līdz 12. jūnijam iespējams iesūtīt mazulīša foto, lai pasākuma dienā piedalītos izlozē par pārsteiguma balvām.

Bērnu pilsētiņā darbosies “Esmu dzimis Ventspilī” fotostūrītis, kur skaistos mirkļus iemūžinās profesionāls fotogrāfs Kristaps Anškens. Fotogrāfijas būs pieejamas pēc pasākuma.

Speciālistiem, kuri nevarēs ierasties uz pasākumu, pasākuma apmeklētāji īpašā pastā varēs nosūtīt sveicienu.

Pekausīša slimnīca

Bērnu pilsētiņā uz pasākuma laiku tiks radīta improvizēta slimnīca, kur darbosies Ziemļekurzemes reģionālās slimnīcas speciālisti, pie kuriem uz apskati bērniņi varēs atvest savu rotaļlietu. Bērniņš mājās jau var pavērot, kas mīļmantiņai “sāp”, ko dakteriem vajadzētu pārbaudīt.

Būs profilaktiskās apskates kabinets, acu kabinets, rentgens un mini rehabilitācijas centrs, kā arī pareizas roku mazgāšanas apgūšana! Pie speciālistiem nokļūt un darboties palīdzēs lieliskie dakteri Klauni!

Ideju Ventspilī ierosināja ieviest Bērnu nodaļas vadītāja, pediatre Ieva Ozola. Pekausīša slimnīcas mērķis ir mazināt bailes no dakteriem un aicināt uz sadarbību reizēs, kad tas nepieciešams.

Pekausīša slimnīca plkst. 15.00 būs arī Pārventas bērnu parkā “Fantāzija”.

Aktiera Andra Bērziņa koncerts

Kā paldies speciālistiem par rūpēm un kā paldies vecākiem par uzticību mūsu speciālistiem, Bērnu pilsētiņas apmeklētājus priecēs aktieris Andris Bērziņš ar savu 70 gadu dzimšanas dienas ieskaņas koncertu. Mākslinieks izpildīs R.Paula mūziku ar Ziedoņa, Petera un Raiņa dzeju, kas ietver sevī tautā iemīlētus un zelta mikrofonu ieguvušus hītus – “Es šonakt sēdēšu uz jumta”, “Svētvakars” un citi.

Tikšanās ar slimnīcas draugiem – pensionāru biedrību “Ventspils liedags”

Ik gadu Ventspils slimnīcā viesojas pensionāru biedrības “Ventspils liedags” adītāju-tamborētāju pulciņa „Kamolītis” dāmas, kas sarūpējušas no sirds darinātas zeķītes un zābaciņus pašiem mazākajiem – ikvienam pie mums dzimušajam bērniņam! Šogad tikšanās ar “Ventspils liedaga” meitenēm un svinīgā sūtījuma nodošana notiks mazuļu salidojuma laikā – Bērnu pilsētiņā.

Pasākumu organizē SIA “Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” un Ventspils kultūras centrs.

Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija saskaņā arī organizatoru privātuma politiku.