Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Pasākums ģimenēm ar bērniem “Kustībā ar Anitu”

Svētdien, 23. oktobrī plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā “Fantāzija” norisināsies aktīvs brīvdabas pasākums ģimenēm ar bērniem “Kustībā ar Anitu”, kuru vadīs trenere Anita Kivilande ar CHEER dejotājām.

Rotaļīgā brīvdabas nodarbībā kopā ar treneri Anitu būs iespēja vingrot, skriet, lēkt un dejot. Programmā būs iekļautas kustību rotaļas un dejas ar viegli apgūstamiem deju soļiem. Līdz ar bērniem iesaistīties būs aicināti arī viņu vecāki.

Anita Kivilande pēc izglītības ir sertificēta sporta vingrošanas trenere un sporta skolotāja, kura vada CHEER dejotāju nodarbības 7 līdz 10 un 11 līdz 15 gadu vecuma grupām, kā arī sadarbojoties ar Veselības sporta klubu VIP, vada “Dance Fit” un “Flow” vingrošanas nodarbības pieaugušajiem. Pati par sevi saka: “Esmu sporta un deju mīļotāja. Būt kustībā – tā ir mana mīlestība, kurā ar bērniem un jauniešiem dalos jau 10 gadus.”

Aicinām nodrošināties ar ērtu un laikapstākļiem piemērotu apģērbu, un pievienoties aktīvam, sportiskam pasākumam brīvā dabā, kas sniegs emocionālu, garīgu un fizisku ieguvumu, paaugstinot endorfīnu jeb laimes hormonu līmeni.

Pasākumu organizē Ventspils Kultūras centrs, atbalsta Ventspils valstspilsētas pašvaldība.

Bezmaksas pasākums