Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Spožā Gadumijas balle Kultūras centrā

. Plkst. 22:00

Ventspils Kultūras centrs ielūdz 2023. gadu sagaidīt krāšņā un priekpilnā Gadumijas ballē, kurā garantētas azartiskas dejas, muzicējot enerģiskajiem grupas “Tirkizband” puišiem un dīdžejam Lācim. Par vispārējo vakara jautrību ar neiztrūkstoši pikantu humoru parūpēsies pazīstamais improvizators un TV raidījumu vadītājs Marģers Majors.

Vecgada vakarā jau no plkst. 22.00 Kultūras centra abās zālēs sāksies pārsteigumu, pozitīvu emociju, deju ritmu un šampanieša dzirkstīm piepildīta balle. Jelgavas grupu “Tirkizband” ventspilnieki iepazina šogad Jāņu nakts ballē Reņķa dārzā, pēc kuras soctīklus pārņēma komplimentu vētra, īpaši no meitenēm. Mūziķi neliks vilties arī Gadumijas balles apmeklētājiem. Jāpiemin, ka grupa darbojas jau 10 gadus, apvienojot pozitīvus, profesionālus un enerģiskus mūziķus. “Tirkizband” sacer gan orģinālmūziku, gan arī izpilda visdažādākos skaņdarbus – no disko līdz rokam, no latviešu estrādes līdz pasaules balādēm.

Disko zālē par lielisku atmosfēru gādās ventspilniekiem labi pazīstamais dīdžejs Lācis, atskaņojot zināmus pasaules un latviešu mūzikas hitus. Vakara gaitā gaidāmi arī maģiski pārsteigumi no “Deltalivik Show”.

Balles apmeklētājiem atliek vien sarūpēt līdzi savus groziņus un atvērtas sirdis.

Aicinām jau savlaicīgi iegādāties biļetes un vietu pie galdiņa!

 

Biļešu cena: 30 EUR (Lielajā zālē); 20 EUR (Disko zālē).

Biļetes iespējams iegādāties no 30. novembra plkst. 12.00 visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un internetā