Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Ukraiņu dueta ANNA MARIJA koncerts

. Plkst. 19:00

Integrācijas centrs “Atvērtās durvis” sadarbībā ar Labdarības fondu “Ukrainas sapņotāji” un Ventspils ukraiņu kultūras biedrību “KOBZAR” organizē mūzikas dueta ANNA MARIA (Ukraina) koncertu Ventspils Kultūras centrā 12.janvārī un tas notiek trīspusējā integrācijas projekta “Par sadarbību Ukrainas bērnu un miermīlīgo ģimeņu pasākumu īstenošanā” ietvaros. Koncertā tiks ielūgtas šobrīd Ventspilī dzīvojošās ukraiņu ģimenes ar bērniem.
ANNA MARIA ir dvīņu māsu Annas un Marijas muzikāls duets, kuras izpilda mūziku pop, indie-pop, soul un funk stilā. Unikālā dueta iezīme ir tā, ka māsas dzied 20 valodās. Šī dueta fani vienmēr atzinuši Annas un Marijas īpašo muzicēšanas stilu, spēcīgās balsis, kā arī neatkārtojamo harizmu un enerģiju uz skatuves. Līdz šim ANNA MARIA ir uzstājušās tādās valstīs kā Ukraina, Vācija, Francija, Itālija, Spānija, Azerbaidžāna, Turcija, Ķīna, Kazahstāna, Polija, Kipra, Armēnija, Grieķija, Izraēla, Latvija un citur. Abu māsu duets ir Eirovīzijas 2019 nacionālās atlases finālistes, TV projekta “Chance” uzvarētājas, šova “Balss” dalībnieces, viesojušās Laimas Vaikules starptautiskajā festivālā “Rendez Vous” Jūrmalā.
Duets izdevis albumu “DIFFERENT” un vairākus singlus – “Same Ti”, “Light Up” (dziesmas videoklips uzņemts sadarbībā ar nepārspēto Ukrainas boksa čempionu Oleksandru Usiku (Oleksandr Usyk), “Dolonyami”, “My Road”, “Everything Will Be Good”, “Your City”, “Hold Me” (ierakstīta sadarbībā ar pianistu Jevgēnu Hmaru (Євген Хмара), “We Hide”, “Why”, “Coincidence” , “Ants”, “Do You Know” (ierakstīta sadarbībā ar grupas “Okean Elzy” dalībnieku Milošu Jeliču (Мілош Єліч).). Dziesma “We’re Hiding” ir iekļauta seriāla “Kijevas diena un nakts” skaņu celiņā.
ANNA MARIA atbalsta labdarības projektus un koncertus visā Ukrainā, kā arī labdarības koncertus Ukrainas atbalstam Eiropā – “Burns Night”, “Children for the Future of Ukraine”, “Toward the Dream”, notiek koncerti bērnu namos un skolās u.c.
Pirmo solokoncertu māsas sniedza 16 gadu vecumā dzimtajā pilsētā Simferopolē. Visi līdzekļi no biļešu pārdošanas tika novirzīti Oleksandra Ņevska katedrāles atdzimšanai.