Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Leļļu teātra izrāde “Ola te, ola tur, tikai zaķa nav nekur” bērnu parkā “Fantāzija”

. Plkst. 15:00

7.aprīlī plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā “Fantāzija” Liepājas ceļojošais leļļu teātris “Maska” aicina ģimenes uz izrādi bērniem “Ola te, ola tur, tikai zaķa nav nekur”. Būs arī iespēja iesaistīties kopējās rotaļās Lieldienu noskaņās, atskatoties uz šiem skaistajiem pavasara svētkiem.

Izrādes sižetā mazie apmeklētāji varēs izdzīvot līdzi Pūpolrūķītes un Šūpoļrūķīša piedzīvojumiem, kuriem gaidot svētkus ir ļoti daudz darāmā. Bet pasaku zemes Lieldienu zaķis Zaļajā ceturtdienā izdarīja kaut ko neapdomīgu un pasaku zemē sāka notikt dīvainas lietas. Redzēsim, ar ko tas viss beigsies! Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties, dejot un iet rotaļās ar Oliņu Boliņu un pasaku varoņiem.

Liepājas ceļojošais leļļu teātris “Maska” ir viens no vecākajiem profesionālajiem leļļu teātriem Latvijā, kas darbojas jau teju trīsdesmit gadus. Teātra misija – pašiem meklēt, atrast un nokļūt pie sava mazā skatītāja, uzrunāt to viņam saprotamā bērna valodā, ļaujot katram uzzināt ko jaunu skaņu, krāsu, leļļu un pasaku pasaulē.

Pasākumu rīko Ventspils Kultūras centrs, atbalsta Ventspils valstspilsētas pašvaldība.