Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Tautas deju kolektīvu koncerts “Es un mēs”

. Plkst. 18:00

20.aprīlī plkst.18.00 uz teātra nama “Jūras Vārti” skatuves jauniešu tautas deju kolektīva “Strautuguns” un tā vadītājas Agneses Sarmas aicināti, sadejos kolektīvi no Ventspils, Rīgas, Liepājas un Lēdurgas. Skatītājus sola priecēt ne tikai ar tautas dejām, bet iepazīstināt arī ar citiem saviem talantiem.
“Strautuguns” jaunieši par gaidāmo koncertu saka: “Katru kolektīvu, katru “mēs”, veido daudzi “es”. Šajā koncertā vēlamies parādīt ne tikai to, ko spējam radīt kā kolektīvi, bet izcelt arī kolektīvos mītošos individuālos talantus. Kopā sanākot, mēs dejojam tautas dejas, taču katrs atsevišķi mēs izpaužamies dažādi – dziedot, muzicējot, sportojot, gatavojot, gleznojot, dzejojot… Visi ir laipni aicināti baudīt koncertu un ieskatīties dziļāk “Strautuguns” un mūsu viesu kolektīvu dvēselēs”.
Koncertā ar saviem talantiem priecēs Ventspils Kultūras centra un Ventspils Augstskolas jauniešu deju kolektīvs “Strautuguns” (vadītāja Agnese Sarma) un vidējās paaudzes deju kolektīvs “Strautuguns” (vadītāja Zane Kalniņa), Latvijas Universitātes tautas deju ansamblis “Dancis” (vadītājs Rolands Juraševskis), tautas deju ansamblis “Gatve”, vidējās paaudzes deju kolektīvs “Gatve” (vadītāja Gunta Raipala), tautas deju ansamblis “Liesma” (vadītājs Artis Puriņš), tautas deju ansamblis “Vaduguns” (vadītāja Kristīne Jaunbrūna) un Lēdurgas kultūras nama deju kopa “Lauga” (vadītājs Kristaps Pelēkais).
Ieejas maksa – 5,00 eiro. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs un internetā