Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas koncerts

. Plkst. 12:00

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu svinēsim Rātslaukumā 4. maijā plkst. 12.00. Šogad svētku reize ir īpaša, jo atzīmējam arī divdesmit gadi kopš Latvija ir Eiropas Savienības pilntiesīga dalībvalsts, veidojot ciešas saites un stiprinot mūsu vietu Eiropas un pasaules kopienu vidū. Par godu šim notikumam ventspilnieki kopīgi ir uzauduši divdesmit metrus garu Balto galdautu, kas tiks klāts uz svētku galda Rātslaukumā.

Aicinām ikvienu pievienoties svinētāju pulkam kopā ar Ventspils Kultūras centra sieviešu kori “Venda”, pūtēju orķestri “Ventspils”, tautas deju kolektīviem “Kurzeme”, “Senkurzeme”, vidējās paaudzes deju kolektīvu “Strautuguns” un viesiem – dziedātāju un aktrisi Karīnu Tatarinovu un mūziķiem Robertu Dinteru, Miku Akotu un Kristiānu Lindenblatu. Latvijas labākajam sieviešu korim kopā ar Karīnu Tatarinovu un mūziķiem šai svētku reizei tapusi īpaša programma ar tautā labi pazīstamām dziesmām, kuras ikviens varēs dziedāt līdzi. Pasākumā piedalīsies arī jaunsargi no Ventspils Pārventas pamatskolas, 2.pamatskolas un 2.vidusskolas.

Kā viena liela ģimene svinēsim Latvijas neatkarības svētkus lepnā priekā par savu valsti.

Koncertu atbalsta Ventspils valstspilsētas pašvaldība.