Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Mātes diena Bērnu pilsētiņā

. Plkst. 11:00

Svētdien, 12. maijā plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā “Fantāzija” Ventspils pirmsskolas izglītības iestādes “Zvaigznīte” “Pūcīšu” grupas bērni un pedagogi, svinot Mātes dienu, aicina ģimenes uz teātra uzvedumu – Herberts Dorbe “Tas notika Kaķpēdiņu bulvārī”.

Šogad tika atzīmēta ventspilnieka un rakstnieka Herberta Dorbes 130. jubileja, kam par godu pirmsskolas audzēkņi un viņu pedagogi iestudēja uzvedumu pēc autora grāmatas “Tas notika Kaķpēdiņu bulvārī” motīviem, kas tika publicēta 1971. gadā. Mazie aktieri kopā ar pedagogiem izklaidēs ģimenes ar rotaļām, un visi kopā varēs izdziedāt labi zināmas dziesmas.

Pasākumā skolotāju lomās iejutīsies Ventspils pirmsskolas izglītības iestādes “Zvaigznīte” pedagogi – Anita Odorska, Anita Fogele, Jeļena Abramova, Dace Doniņa, Elīna Plūmiņa, Jeļena Kvašņina. Šajā svētdienas pēcpusdienā būs iespēja apvienot izklaidi un laba laika pavadīšanu ar Ventspils literārā mantojuma iepazīšanu.

Pasākumu ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības atbalstu organizē Ventspils Kultūras centrs.