Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

Maksima Trivaškeviča Stand Up izrāde “Latviešu komiķis”

. Plkst. 19:00

TrivaškevičsPiektdien, 25. septembrī Stand- Up komiķis Maksims Trivaškevičs Ventspils Kultūras centra apmeklētājus iepriecinās ar soloprogrammu „Latviešu komiķis”, kura 2019. gada novembrī piedzīvoja pirmizrādi, un tās ietvaros autors stundas garumā stāstīs savus jaunākos labākos jokus.

Maksims Trivaškevičs ir komiķis ar īpatnēju un oriģinālu humora pasniegšanas veidu, kura dēļ skatītāji nereti smejas līdz asarām, bet viņa iepriekšējā izrāde „Humors pa latviski” nodrošināja kārtīgu smieklu devu un no tā izrietošu C vitamīnu vairāk nekā desmit tūkstošiem skatītāju.

Maksims paspējis paviesoties Jāņa Skuteļa „Pusnakts šovā”, ar savu humoru izpelnīties Latvijas specdienestu uzmanību un ar regulārām uzstāšanās reizēm priecē latviski runājošos gan dzimtenē, gan arī ārzemēs. Šajā reizē Maksims ar savu humoru viesosies Ventspilī, kur ir uzstājies arī iepriekš.

Sākums- plkst. 19:00

Biļetes nopērkamas visās Biļešu paradīze kasēs.

Biļetes cena – 5 Eur.

Gan ikdienā, gan pasākuma laikā lūgums ņemt vērā spēkā esošos ierobežojums – ievērot 2 metru distanci, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.


Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.